Header

Het zich steeds opnieuw verbinden is een constante in de natuur. Het is de drijfveer achter het leven. Vanuit dualiteit wordt er telkens naar eenheid gezocht.

Een boom gaat een relatie aan met de bomen en planten en talloze andere wezens in zijn omgeving. Doorheen alle lagen van het bestaan gaat hij zich voortdurend verbinden. Via de vorm en kleur van zijn bloemen, in de sfeer waarin hij gedijt en door de energetische uitwisseling in zichzelf en met het landschap. Net als elk ander organisme dient hij het idee in de materie te brengen en zijn eigenheid te ontwikkelen.

Vind hieronder een collectie schilderwerken, een collectie landart en de publicatie van twee boeken.

 

Publicate De gekroonde Aarde

 

Collectie schilderwerken

berk
dennenbos
grasjes
wilg
hazelaar
berkbos
groen
bruin
weels
bramen
varenbils
streepjes
moerasbos
berkbos
sneeuwbos
ongetiteld
takken
worteldraai
zalm
moerasbos

Collectie landart

berk
dennenbos
grasjes
wilg
hazelaar
berkbos
groen
bruin
weels
bramen
varenbils
streepjes

Publicatie boek De bezielde aarde

debezieldeaarde

DE BEZIELDE AARDE
VOELING MET DE RUIMERE DIMENSIES VAN DE NATUUR

De natuur is doordrongen van leven. Elk deel ervan vervuld van een eigenheid. Een bezieling.

Door de berk stroomt er lichte vitaliserende energie, de rivier baadt in een zachte serene sfeer en de bergtop straalt krachtige verbondenheid uit.

De mens is in de loop der tijden de voeling met het leven om hem heen voor een groot deel kwijtgeraakt. Hij is van deelnemer tot aanschouwer geworden. Daarmee heeft hij de aarde en haar bewoners in een diepe ecologische crisis gebracht.
Dit boek laat zien dat zowel de materiële, de energetische, de sensitieve als de spirituele dimensies in de natuur een even onmisbare rol spelen. Het schept klaarheid in de diepere levensprocessen en brengt een verrassende kijk op de fascinerende wereld van natuurwezens, engelen, reuzen en draken.
Het beschrijft verder hoe de mens weer deelnemer kan worden door zijn intuïtieve gave aan te wenden en zijn helende taak op te nemen.

Een boek vol leven! Poëtisch, verhelderend en vanuit het hart geschreven...

Footer
Home Home