banner
Header

inzichten
Het schrijven ontstaat uit een diepgaande relatie met de natuur. In al zijn facetten en lagen. Nog meer dan bij het schilderen en de land art is er een sterke wisselwerking tussen de intuïtie en de ratio. In dit proces ontstaan er heldere inzichten  rondom de natuurlijke processen.

poëtisch
Het poëtische in de tekst zorgt daarbij voor een verbindende sfeer. Een verbinding waarin het hart een grote rol speelt en waarbij het tastbare en zichtbare in de natuur zich als vanzelf gaat verhouden met de ideeën die er over heersen.
Het hart als brug tussen lichaam en geest.

publicaties
Naast de nieuwsbrief "berichten uit de natuur" die ik bij regelmaat uitbreng zijn er een aantal artikels verschenen in het magazine Bres.

Eind mei 2016 verschijnt mijn boek "De bezielde Aarde" bij uitgeverij Aspect.

Het wordt nader toegelicht tijdens twee boekvoorstellingen:

- Op vrijdag 27 mei om 20u in Aanaajaanaa Guest House in Hoogpoort 25 in Gent.
- Op zondag 29 mei om 15u in Paradiso in de Beekstraat 8 in Bassevelde (tegenover de kerk). Als het lekker weer is doen we het gewoon in de tuin.

Tijdens de boekvoorstelling neem ik jullie mee doorheen het hele verhaal. Reken dus op een tweetal uurtjes! Het is een bijzonder boek en het wordt een bijzondere voorstelling.

Graag aanmelden als je erbij wilt zijn. In Gent zijn de plaatsen beperkt.

Zeg het voort! Tot dan!
Haro

 

debezieldeaarde

DE BIEZELDE AARDE
VOELING MET DE RUIMERE DIMENSIES VAN DE NATUUR

De natuur is doordrongen van leven. Elk deel ervan vervuld van een eigenheid. Een bezieling.

Door de berk stroomt er lichte vitaliserende energie, de rivier baadt in een zachte serene sfeer en de bergtop straalt krachtige verbondenheid uit.

De mens is in de loop der tijden de voeling met het leven om hem heen voor een groot deel kwijtgeraakt. Hij is van deelnemer tot aanschouwer geworden. Daarmee heeft hij de aarde en haar bewoners in een diepe ecologische crisis gebracht.
Dit boek laat zien dat zowel de materiële, de energetische, de sensitieve als de spirituele dimensies in de natuur een even onmisbare rol spelen. Het schept klaarheid in de diepere levensprocessen en brengt een verrassende kijk op de fascinerende wereld van natuurwezens, engelen, reuzen en draken.
Het beschrijft verder hoe de mens weer deelnemer kan worden door zijn intuïtieve gave aan te wenden en zijn helende taak op te nemen.

Een boek vol leven! Poëtisch, verhelderend en vanuit het hart geschreven...

Haro Wijnsouw werkt als kunstenaar, heler en verzorger in het landschap. Hij geeft workshops, wandelingen en lezingen rond het energetische en het sensitieve in de natuur.

 

Footer
Home Home